Curs croitorie ,,Eu croiesc – eu cos!”, saptamana 1

Siii am inceput!
Dupa cum va spuneam in cateva postari din saptamanile trecute, am fost unul din ONG-urile care au castigat un proiect finantat prin fonduri nerambursabile de la Consiliul Judetean Iasi. Prin acest proiect, Asociatia noastra va desfasura un curs GRATUIT de coitorie, intins pe o perioada de 2 luni, curs adresat persoanelor din orasul si judetul Iasi, cu varste intre 18 si 55 de ani, somere sau casnice.
Asa ca, pentru bunul mers al cursului, am pornit la cumparaturi – masini de cusut, un triplock, ate, ace de cusut, ace de masina, ate, metraje diverse, caiete, pixuri, creioane colorate pentru schite diverse si pentru luat notite, masti dezinfectati, sapunuri antibacteriene si altele.
Apoi, de luni  03.08.2020, am pornit la treaba! E drept ca vreo 2 zile le-am rezervat instructajelor de tot felul – de COVID, pentru Securitate si Sanatate in munca, PSI, , declaratii pe proprie raspundere ca nu au avut contact cu persoane infectate cu COVID si altele!!
In cele din urma, cursantii au facut cunostinta cu masinile de cusut si am dat startul confectionarii deeee…masti, ce altceva?!? Apoi, s-a trecut la saculeti pentru papuci sau pentru depozitarea unor lucruri.
Cam asta pentru aceasta saptamana!! Stati pe-aproape, ca venim cu vesti si saptamana viitoare!!

Siii am inceput! Dupa cum va spuneam in cateva postari din saptamanile trecute, am fost unul din ONG-urile care au…

Gepostet von Asociatia Harmony and Hope Iași am Freitag, 7. August 2020

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *