Curs croitorie ,,Eu croiesc – eu cos!” 2020 – saptamana 2

Inca o saptamana din cursul nostru de croitorie, finantat din fonduri nerambursabile de la Consiliul Judetean Iasi, s-a scurs, cu rezultate remarcabile!
Si pentru ca pauzele sa fie mai dulci, am fost si la ceva cumparaturi pentru saptamana care a trecut si am luat cateva prajituri, saratele, sucuri, apa minerala.
Si in aceasta serie, avem cursante care au un real talent in domeniul croitoriei, unele chiar reusind intr-un timp record sa faca o multime de produse – masti, saculeti pentru papuci, sacose sau genti de umar. Au fost zile in care cursantele au fost asa de prinse cu ceea ce faceau, ca au si uitat sa plece acasa, asa incat s-au trezit ca trecuse demult ora de incheiere a cursului! Vazand cate lucruri au facut in timpul celor doua saptamani de curs, ai impresia ca deja stiau sa coase atunci cand au venit la noi!!
Avem multe materiale, avem instructor cu experienta, asa ca, stati pe – aproape ca vor aparea lucruri frumoase pe parcursul saptamanilor urmatoare!

Inca o saptamana din cursul nostru de croitorie, finantat din fonduri nerambursabile de la Consiliul Judetean Iasi, s-a…

Gepostet von Asociatia Harmony and Hope Iași am Samstag, 15. August 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *