„Banca de fapte bune”

Suntem un popor care se poate mobiliza atunci cand semenul nostru sufera, cand cineva are nevoie de putinul nostru , de ajutorul nostru material, de sustinerea noastra , sub orice forma ar fi ea.Ne propunem sa mobilizam oamenii care vor sa faca o fapta buna, care au ceva care nu le mai trebuie – haine, incaltaminte, aparate electrocasnice, calculatoare, mobilier, materiale de constructii si nu stiu ce sa faca cu ele, sa le colectam, sa le depunem intr-un depozit si atunci cand avem cazuri sociale, sa le putem distribui urgent. Cred ca multi dintre noi stim despre conceptul ,,cafeaua in asteptare” sau ,,supa in asteptare”….cam asta se vrea proiectul nostru !! Pentru ca timpul dintre depistarea unui caz social si distribuirea unor ajutoare celor in nevoie sa fie cat mai scurt, ONG-ul nostru a hotarat sa puna la dispozitia celor care vor sa ajute, spatiu intr-un depozit si voluntari care sa ajute la colectarea si transportul bunurilor pe care oamenii cu suflet mare le vor dona pentru Banca de fapte bune. Vom avea o evidenta a tuturor bunurilor donate, pentru a sti in orice moment daca putem acoperi o nevoie urgenta.
Va asteptam sa fiti parte a proiectului nostru, sa fiti oameni care sa fie donatori de fapte bune!
Pagina de Facebook unde gasiti acest proiect este la adresa:
Facebook Banca de Fapte Bune

Pentru ca vrem sa afle cat mai multi de proiectul nostru, am postat initiativa care a dat titlul acestei pagini si pe pagina de Facebook a Asociatiei Harmony and Hope.
Asteptam ca oamenii cu suflet bun sa participe activ la proiectul nostru.
Vine Craciunul si fiecare se gandeste sa faca ordine in viata si prin casa pentru marea sarbatoare crestina, asa ca de ce nu am ajuta pe cei care sunt mai putin binecuvantati decat noi, cu lucrurile care nu ne mai trebuie!
Va asteptam cu ceea ce credeti ca ati putea dona pentru persoane, familii aflate in dificultate de orice fel – materiala, financiara.

Va invitam sa va alaturati proiectului nostru ,,Banca de fapte bune” si sa donati lucruri de are nu mai aveti nevoie – haine, incaltaminte, electrocasnice, articole pentru copii, mobilier, articole de uz casnic, alimente neperisabile, etc.- pe care noi le vom dona unor persoane singure sau familii care sunt in dificultate.
Deasemeni, puteti sa ne sugerati persoane din categoriile de mai sus, care au nevoie de ajutor si in masura in care putem, vom ajuta pe cat mai multi.
Pentru a anunta o donatie , va punem la dispozitie cateva numere de telefon: 
0744245221, 0726861894, 0756502587, e-mail: contact@harmonyassociation.ro, ema_ciobanu2003@yahoo.com
.

Va multumim si va asteptam sa facem impreuna FAPTE BUNE!!!

Deja avem un caz destul de dramatic, o familie cu 6 copii, care traieste in conditii greu de inchipuit , intr-o camera unde au un pat fix, unul pliant, cu ciment pe jos, fara apa . O parte din copii sunt elevi si nu au pe ce sa-si faca teme – nu au un birou sau o masa. Noi ca si ONG, i-am ajutat cu haine, cu un pat pliant, covor pentru a-l pune peste cimentul din camera, astfel incat copiii sa nu stea cu picioarele pe rece. Pentru ca nu au apa nu au cum spala toate hainele, asa ca le trebuie altele si sunt copii multi care au nevoie si de o igiena minima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *