Curs croitorie ,,Eu croiesc – eu cos!” 2020 – saptamana 3

Si a trecut si saptamana 3 de curs, dar nu oricum, ci cu progrese in domeniul coitoriei! Cursul nostru de croitorie, se desfasoara in cadrul unui proiect finantat prin fonduri nerambursabile primite de la Consiliul Judetean Iasi.
Cred ca toate cursantele noastre sunt foarte interesate sa invete, asa ca, dupa ce Instructorul de curs le explica ce au de facut, imediat aplica ceea ce li s-a aratat. Dupa cum veti vedea si din poze, saptamana aceasta au facut sorturi de bucatarie, fete de pernuta, au continuat cu gentile de umar. Abia asteapta sa inceapa saptamana viitoare, cand vor face lenjerie de pat, asa ca deja erau foarte entuziasmate cand au auzit ce vor confectiona! Si uite asa, incet dar sigur, fetele noastre vor ajunge sa-si confectioneze singure tot felul de lucruri necesare in casa, ba chiar sa si retuseze diverse articole de imbracaminte.
Pentru ca mai avem inca 5 saptamanai de curs, va vom tine la curent cu ce se mai intampla acolo, asa ca, stati pe aproape!!

Si a trecut si saptamana 3 de curs, dar nu oricum, ci cu progrese in domeniul coitoriei! Cursul nostru de croitorie, se…

Gepostet von Asociatia Harmony and Hope Iași am Freitag, 21. August 2020

!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *