Curs croitorie ,,Eu croiesc – eu cos!”, saptamana 5

O alta saptamana de curs de croitorie desfasurat de Asociatia noastra impreuna cu Consiliul Judetean Iasi, a trecut cu viteza maxima! De obicei faceam postarea asta in fiecare vineri seara, dar de data asta parca nici nu am realizat ca a trecut saptamana si am avut impresia ca mai este o zi si abia apoi trebuie sa postez despre curs!!
Deci, am facut bluze, fuste, tricouri, pantaloni, lenjerie de pat, chiar si rochii!! Dupa cum veti vedea din poze, se lucreaza cu tipare, pentru articolele care necesita asa eva, dar invatam sa facem lucruri de uz casnic – cearceafuri, fete de perna, fete de masa, care se pot croi fara tipare. Chiar daca s-a trecut demult de faza cu mastile pentru Covid, din cand in cand revenim la ele deoarece cursantele au nevoie fie pentru uzul personal, fie pentru copii la scoala, gradinita, etc.
Pe total, s-au confectionat cateva zeci de produse, asa ca suntem cat se poate de multumiti si incantati de evolutia fetelor si de productivitatea lor!!
Ganditi-va ca sunt 12 cursante si doar un singur instructor, asa ca acesta este foarte solicitat, asa ca de multe ori cand mergeam la curs, doamna instructor era la capatul puterilor, incercand sa arate tuturor ce au de facut, sa explice fiecarei cursante ce nu intelege, sa acorde atentie oricui o cere. Dar chiar si asa, face o treaba foarte buna si suntem siguri ca rezultatele finale vor fi pe masura implicarii si a interesului aratat, atat din partea instructoarei cat si a cursantelor.
Mai avem inca 2 saptamani si jumatate de curs, asa ca vom avea noutati , deci, stati pe-aproape!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *