Curs croitorie ,,Eu croiesc – eu cos!”, saptamana 6

Daca este vineri, atunci este timpul pentru o postare despre cursul de croitorie derulat de Asociatia noastra, prin fonduri nerambursabile de la Consiliul Judetean Iasi!
Deci, productivitate mare / ora de curs, asa dupa cum o sa vedeti prin poze, asa ca, s-a mai scurs inca o saptamana de curs cu succese notabile!! Chiar daca a trecut vara, cel putin calendaristic vorbind, fetele s-au pus pe facut fuste de vara, cu tulle, cu voal, sau unele materiale mai pline, care merg si pentru un frumos inceput de toamna. Pentru ca nu am cumparat toate materialele intr-o singura transa, la inceputul acestei saptamani, am fost la cumparaturi si fiind deja septembrie, am cumparat si ceva stofe de diverse grosimi, ca pentru articole de sezon. Bineinteles, fiind inceput de saptamana, am cumparat si ceva dulciuri, suc, cafea, pentru cursante.
Chiar daca am intrat in luna a doua de curs, chiar daca au invatat destul de multe lucruri, totusi interesul cursantelor a ramas la aceleasi cote inalte, asa incat, uneori Instructoarea este asa de solicitata in toate partile, incat ar trebui clonata inca in vreo 3-4 exemplare ca sa poata face fata! Oricum, ne bucura mult interesul aratat cursului si implicit acestei meserii, asa incat, suntem siguri ca vom avea rezultate minunate si produse utile si de calitate, cu care sa ne mandrim la finalul acestui curs!
Stati pe-aproape, ca revenim cu noutati!! ✂️  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *