Curs croitorie ,,Eu croiesc – eu cos!” – saptamana 9

Acum doua luni si jumatate, incepeam cursul nostru de croitorie, pe care l-am numit ,,Eu croiesc – eu cos!”, curs finantat prin fonduri de la Consiliul Judeţean Iaşi. Ni se parea ca astea doua luni vor trece greu, ca ne vom plictisi si abia vom astepta sa se termine acest curs. Numai ca acum, dupa ultima saptamana, chiar ne pare rau ca s-a terminat si saptamana a 9-a de curs si deja ii ducem dorul!! Am facut un mic inventar si ce credeti – s-a confectionat un numar asa de mare de produse, de ne-am mirat si noi cand au avut timp fetele sa le faca!! Deci, fiti atenti aici – 414 articole s-au confectionat in 2 luni!!😲 Parca ar fi fost o fabrica de confectii cu productivitate maxima! La nici unul din cursurile anterioare nu am mai produs atatea articole, acesta fiind un record absolut! Deci, felicitari cursantelor, felicitari instructoarei de la curs!! Nu toate aceste produse vor ajunge la cursante, ci o parte dintre ele, mai exact un numar de cearsafuri de pat si fete de perna, vor ajunge la o Fundatie care se ocupa de tinerii iesiti din sitemul de protectie dupa varsta de 18 ani.

Multumiri speciale doamnei Dina Louis Formator / Instructor de curs, care a avut rabdare cat sa poata asculta pe toata lumea, cat sa le explice la toate fetele ce au de facut, sa nu se enerveze sau sa le neglijeze pe vreuna!
Sa speram ca si la anul vom castiga un nou proiect pe acelasi domeniu si ne vom vedea cu alte cursante interesate in dezvoltarea abilitatilor de croitor / confectioner!

Acum doua luni si jumatate, incepeam cursul nostru de croitorie, pe care l-am numit ,,Eu croiesc – eu cos!", curs…

Gepostet von Asociatia Harmony and Hope Iași am Freitag, 2. Oktober 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *