10/12/2017

VA ROG CITITI PANA LA CAPAT !!
De ceva vreme, Asociatia Harmony and hope posteaza de cateva ori pe saptamana poze cu oamenii strazii, la care mergem si le ducem mancare, haine, incaltaminte, plapume, paturi de invelit. Unii dintre cei care citesc aceste postari, atat din tara cat si din strainatate, ne-au intrebat cum pot dona bani pentru aceasta actiune. Pentru cei din tara, puteti depune in contul Asociatiei Harmony and hope : RO82RNCB0175137620150001. Pentru cei din strainatate, pot depune prin PayPal, cu un comision foarte mic, putandu-se depune orice valuta, pentru ca sistemul face o conversie valutara in moneda contului. Puteti intra in contul vostru de PayPal, selectati Make a payment si introduceti adresa noastra de e-mail : contact@harmonyassociation.ro iar de acolo e simplu. Sau puteti intra pe saitul nostru www.harmonyassociation.ro, apoi cautati Implica-te si acolo apasati pe DONATE si veti fi dirijati catre pagina de donat prin Pay Pal. In rest este foarte usor.
Daca vreti sa vedeti care sunt proiectele noastre, puteti intra fie pe pagina web a Asociatiei www.harmonyassociation.ro , fie pe pagina de Facebookhttps://www.facebook.com/Harmonyandhopeassociation/ , dati Like si veti primi notificari despre activitatile noastre.
Pentru ca vine Craciunul si vrem sa le facem si celor de pe strada o masa mai deosebita, dar si cate un mic cadou copiilor din Slobozia sau batranilor singuri, va asteptam sa donati din cei 10% dati Domnului sau din darnicia voastra. Multumim din inima !
Va rog dati share ca sa vada cat mai multa lume. Multumim!