„Batrani uitati – bunici de-mprumut”

Vineri, pe 14.04.2017 am facut vizite la cateva din familiile si batranii singuri care au facut parte dintr-un proiect al Organizatiei noastre, desfasurat din noiembrie 2016 pana in februarie 2017. Pentru ca Pastele batea la usa, ne-am gandit ca le-ar prinde bine niste alimente, asa ca am mers la ei cu cate ceva util pentru aceste zile.
Chiar daca nu am avut prea mult timp sa petrecem vorbind cu fiecare din ei, totusi nu am putut sa nu remarc faptul ca au fost bucurosi ca ne-am revazut dupa 2 luni de la terminarea proiectului. Cu Dana Baloana, Samuel Cristian si Ciobanu Ioana

There are no images in this gallery.

25.11.2016

Nimic nu se compara cu multumirea sufleteasca pe care o ai dupa ce ajuti pe cineva, dupa ce alini niste suflete incercate de necaz ! Azi am continuat cu vizitele la persoane in varsta si la familii aflate in dificultate din punct de vedere financiar si nu numai. Pentru a ne duce la indeplinire misiunea, am facut mai intai o vizita de lucru la Lidl si la Kaufland, pentru aprovizionarea cu cele necesare vizitelor.
Mai intai am vizitat familia Barzu, formata din mama si 6 copii, o familie greu incercata de pierderea tatalui si care acum incearca sa supravietuiasca din alocatiile copiilor, pensiile de urmas si ceea ce mama mai aduce din munca ocazionala. Am povestit intamplari amuzante, am ras, am depanat amintiri si uite asa, nici nu stiu cand a trecut timpul!
Stati cu noi – mai urmeaza !!

There are no images in this gallery.

26.11.2016

Episodul 2 al zilei de azi s-a petrecut la familia Lica Grigore, care, impreuna cu sotia sa, locuiesc intr-o garsoniera micuta, unde abia poti respira de multimea lucrurilor din camera, dar care dau impresia ca fara ele nu s-ar descurca, ca viata lor nu ar fi aceeasi fara ele! Voluntarii nostri au discutat cu cei care ar putea sa le fie bunici, au ascultat vorbe sfatoase si au luat aminte la ceea ce au avut de spus gazdele noastre. Chiar daca nu am stat foarte mult, s-au bucurat pentru ca am fost acolo, pentru ca au avut cu cine discuta si cineva a fost acolo pentru ei ca sa-i asculte!
Putem spune ca ziua noastra a fost mult mai buna dupa aceasta vizita!

There are no images in this gallery.

27.11.2016

Chiar daca nu am mai scris vineri nimic despre episodul 3 al zilei, el totusi a avut loc, chiar daca mai tarziu, adica dupa ora 18, pana spre ora 20. Aceasta vizita a avut loc la doamna Lidia Podaru, o bunicuta care este singura, sotul fiind decedat, dar care este plina de viata, care este foarte vioaie si chiar daca nu prea mai poate pleca din casa asa des ca inainte, are destula treaba prin casa incat sa fie ocupata toata ziua. A fost foarte incantata de vizita noastra si foarte multumitoare lui Dumnezeu pentru ceea ce a primit. Promitem ca vom mai veni in vizita, mai ales ca am avut un timp cu discutii foarte animate, pe diverse teme, dar mai ales pe teme medicale, de interes pentru doamna Lidia.
Va tinem la curent cu ceea ce vom face saptamana viitoare, asa ca stati pe-aproape!

There are no images in this gallery.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *